Contact

bulthaup Nijmegen
Bluyssen Keukentechniek B.V.
Energieweg 74
6541 CZ Nijmegen
info@bulthaupnijmegen.nl

 

Openingstijden

Maandag : gesloten
Dinsdag - Zaterdag : 10.00 - 17.00 u
Donderdag : 10.00 - 17.00 u & 19.00 - 21.00 u

Het team
van bulthaup Nijmegen

Welkom bij bulthaup Nijmegen, een vertrouwde partner met jarenlange ervaring in het ontwerpen, inrichten en installeren van bulthaup keukenruimtes.

Met veel plezier gaan we samen met u op zoek naar het perfecte keukenontwerp, geheel afgestemd op uw gebruik en wensen. Door onze ervaring in maatwerk en andere kijk op het indelen van ruimtes komen we vaak tot verrassende en efficiënte ontwerpen waar u zelf niet aan had gedacht. Door het gebruik van de juiste mix van materialen, vormen en texturen brengen we balans in een leefruimte.

Zo creëren we samen met u een omgeving waarin iedereen graag thuiskomt. Er gaat immers niks boven een samenkomst van familie en vrienden. Want een bulthaup keuken is veel meer dan alleen een plek om te koken en te tafelen. Schuif aan bij ons in Nijmegen, we nemen ruim de tijd om samen met u de ideale ontmoetingsruimte te creëren, een plek waar beleving tot leven komt.

Eigenaar Vincent vormt samen met Josefien en Tessa het team van bulthaup Nijmegen. Het ontwerpen van de perfecte keuken is een kwestie van goed luisteren. Met hun klanten gaan zij in overleg om te komen tot een keukenontwerp dat functioneel is en voldoet aan alle persoonlijke wensen van de klanten.

Team

Vincent Bluyssen

bulthaup Nijmegen

Vincent Bluyssen

bulthaup Nijmegen

'Ons doel is om te verrassen, als je verder gaat dan de gebaande paden, gaat de creativiteit stromen en dat maakt dat je net een stapje verder kunt gaan.'

Josefien de Groot-Kirch

bulthaup Nijmegen

Josefien de Groot-Kirch

bulthaup Nijmegen

'Een keukenconcept van bulthaup is niet alleen een gebruiksvoorwerp, maar een leefruimte met een beleving.'

Tessa Maassen

bulthaup Nijmegen

Tessa Maassen

bulthaup Nijmegen

'Ons advies is altijd heel persoonlijk. Iedere woning, klant en smaak is immers anders en daar bestaat geen standaard oplossing voor.'