Contact

bulthaup Nijmegen
Bluyssen Keukentechniek B.V.
Energieweg 74
6541 CZ Nijmegen

Openingstijden

Maandag : gesloten
Dinsdag - Zaterdag : 10.00 - 17.00 u
Donderdag : 10.00 - 17.00 u & 19.00 - 21.00 u

bulthaup Nijmegen
voor jarenlange ervaring

Welkom bij bulthaup Nijmegen, een ruime showroom op twee verdiepingen waar u kennis maakt met alle facetten die bulthaup kenmerken; functionaliteit, kwaltiteit, vakmanschap en design. Vincent Bluyssen en Josefien de Groot-Kirch informeren u over de mogelijkheden van bulthaup keuken- en leefruimtesystemen en beschouwen het als een uitdaging om uw individuele keukenplannen mede te ontwerpen en te realiseren.

bulthaup is een Duits familiebedrijf, opgericht in 1949. Wij ontwerpen en realiseren premium, op maat gemaakte keukens en leefruimtes voor individuele woningen en commerciële projecten over de hele wereld. Architectuur, innovatie en precisie kenmerken bulthaup en dat ervaar je op het moment dat je de showroom binnenkomt.

 

Beste klant,

Naar aanleiding van de maatregelen van de overheid en het RIVM hanteren wij het volgende voor onze showroom: U bent van harte welkom bij ons mits u een afspraak heeft gemaakt. Ook enkel voor inspiratie, een simpele vraag of service bent u met een afspraak van harte welkom in onze showroom. Zonder afspraak kunnen wij u op dit moment helaas niet verwelkomen in onze showroom. Op deze manier kunnen wij er voor zorgen dat er niet te veel personen tegelijkertijd in onze showroom aanwezig zijn. Zodat uw en onze gezondheid minimaal in gevaar komt en we ons aan de regels van het RIVM kunnen houden. Hopelijk tot ziens in onze showroom! Bel of mail ons voor de mogelijkheden. Dank voor uw begrip!

Inspiratieboek bestellen

Ontvang vrijblijvend het bulthaup inspiratieboek vol ideeën voor het ontwerpen van uw persoonlijke keuken en leefruimte. Vraag het inspratieboek aan en laat bulthaup u de mogelijkheden schetsen.

bulthaup blog

Volg onze blog vol persoonlijke verhalen van mensen met passies. Kijk binnen in woningen vol interieur inspiratie. Van appartement tot unieke architectuur. De mooiste binnenkijkers en bijzondere verhalen aan de keukentafel.